Medewerkers

De mensen achter Abeco Vastgoed advies in beeld

Peter Vloeijberghs – directeur

Ing. P.J. Vloeijberghs RT RM | Register - Taxateur VRT (Peter)

Peter is bouwkundig ingenieur en makelaar-taxateur met veel kennis en ervaring op het gebied van taxaties, projectontwikkeling, herontwikkeling en het doorrekenen van complexe exploitaties. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring en kan zich met zijn kennis en ervaring  uitstekend verplaatsen in de (bouwkundige) wensen en eisen van opdrachtgevers.

Kees Trimp

drs. C.P. Trimp MRICS RT (Kees)

Kees heeft meer dan 30 jaar ervaring met vastgoed. Hij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van waardebepaling, herontwikkeling en aan- en verkoop van vastgoed. Hij is een allround adviseur en taxateur en brengt complexe vastgoeddeals tot stand.

Nicolai Noordzij

Ing. N.P. Noordzij RT (Nicolai)

Nicolai (adviseur/taxateur) is sinds 1999 werkzaam bij ABECO. Hij heeft naast de studie HTS Bouwtechnische bedrijfskunde opleidingen gevolgd voor vastgoedinvesteringsanalist en projectontwikkeling en is gespecialiseerd in het uitvoeren van haalbaarheidsanalyses van (ontwikkelings)locaties en vastgoedwaardering.

Martine Loos

Martine (back office) werkt sinds 2006 bij ABECO. Zij verleent ondersteuning bij de uitvoering van projecten van ABECO VastgoedAdvies en verzorgt het gehele officemanagement van het bedrijf.